вівторок, 20 жовтня 2015 р.

1.PSOC. Hello World.

З легкої руки Деніса Рітчі та Браяна Кернігана, усі програмісти починають свій шлях із програми, яка виводить на екран комп'ютера слова "Hello, world". Інженери, які починають працювати із мікроконтролерами, замість цього запалюють світлодіод. Я вирішив не ламати цю традицію і завантажив перший проект, який так і називається називається - Blinking Led.

четвер, 27 серпня 2015 р.

0.Пролог

Виникла в мене необхідність написати курс лекцій та лабораторних по PSoC4. Вирішив почати із перегляду 100 проектів. Для цієї платформи вони знаходяться тут. Перед тим, як завантажити їх звідти, я зайшов на сторінку Pioneer Kit , завантажив PSoc Creator та різні цікаві описи. 

Інсталяція софта пройшла без проблем, але довелось замовляти безоплатні ліцензії. Тобто, готуйтесь придумувати логіни та паролі і перевіряти пошту, щоб отримати серійники.

Наступного дня планував почати із проекту номер один, але життя внесло свої корективи - довелось трохи помордуватись побавитись із Arduino та різними графічними дисплеями . І тут я зрозумів, що цей блог буде не тільки про PSoC4, але й інші платформи, які зустрічатимуться мені на шляху. Добре, що не назвав його "100 проектів"...

Наступного разу почнемо із першого проекту - так званого "HELLO WORLD"  в світі ембедщини, електроніки та програмування...